Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
ABC not in stats?
Weergeven resultaten 1 tot 9 van 9

Onderwerp: ABC not in stats?

  1. #1
    Famous Member
    Geregistreerd op
    Jan 2007
    Locatie
    Gullegem
    Leeftijd
    36
    Berichten
    902
    Rep Kracht
    25

    Standaard ABC not in stats?

    As you can see in my sig, I'm participating in the ABC-project.
    Now, that sig is afwully slow, but that's not it
    I'm not in the stats of the bigbee competition, anyone know why?
    Let me know!

    Greetz,
    Q

  2. #2
    Super Moderator tutta55's Avatar
    Geregistreerd op
    Nov 2004
    Locatie
    Melle
    Leeftijd
    58
    Berichten
    6.584
    Rep Kracht
    58

    Standaard Re: ABC not in stats?

    Citaat Origineel gepost door UnderGod Bekijk Bericht
    As you can see in my sig, I'm participating in the ABC-project.
    Now, that sig is afwully slow, but that's not it
    I'm not in the stats of the bigbee competition, anyone know why?
    Let me know!

    Greetz,
    Q
    For the moment the only way to join the subteam competition is to put [BAT] or [BMF] in your name in the projects. It is foreseen that you can also join a subteam manually for a competition, but I don't think bigbee has already implemented this. Or has he?

  3. #3
    Famous Member
    Geregistreerd op
    Jan 2007
    Locatie
    Gullegem
    Leeftijd
    36
    Berichten
    902
    Rep Kracht
    25

    Standaard Re: ABC not in stats?

    egh
    you're right, forgot to put [BMF] in my name -_-
    my deepest apologies, I'm stupid

    [edit]
    erm, I didn't forget it, I'm not as stupid as I thought

    weird it ain't showing then
    [/edit]
    Laatst aangepast door UnderGod : 23rd January 2007 om 12:26

  4. #4
    Super Moderator tutta55's Avatar
    Geregistreerd op
    Nov 2004
    Locatie
    Melle
    Leeftijd
    58
    Berichten
    6.584
    Rep Kracht
    58

    Standaard Re: ABC not in stats?

    Aah. I see you are in the Rosetta team stats, but not in ABC. Probably just joined ABC, right? The stats need a bit of time to pick up on the latest data. Tomorrow at the latest you should be ok.

  5. #5
    Famous Member
    Geregistreerd op
    Jan 2007
    Locatie
    Gullegem
    Leeftijd
    36
    Berichten
    902
    Rep Kracht
    25

    Standaard Re: ABC not in stats?

    I joined sunday, but I'll wait then :]
    Joined ABC since my pc gives errors on rosetta but none on ABC :-/

  6. #6
    Respected member kdr_98's Avatar
    Geregistreerd op
    Nov 2006
    Locatie
    Eeklo
    Leeftijd
    49
    Berichten
    1.698
    Rep Kracht
    29

    Standaard Re: ABC not in stats?

    It took also 2 days for me to get in the stats.
    The first day you got credit , you get registered and 2 nd day your in the list.
    The stats aren't updated yet today, maybe this evening your in the stats.

    (In the competition, I have also 99 credits less then in the real stats).
    ( = the 99 of the first day).

  7. #7
    Super Moderator bigbee's Avatar
    Geregistreerd op
    Feb 2004
    Locatie
    www
    Leeftijd
    38
    Berichten
    2.926
    Rep Kracht
    34

    Standaard Re: ABC not in stats?

    Problem is the following with exported stats:
    ABC exports once a day their stats eg at 10am.
    My scripts download their stats everyday, beginning at 5am (the most inactive moment of the day at my homenetwork). This means I download stats that are already 19h old at 5am in the morning.
    Around 7am my machine gets parsing, which is a time consuming business (the seti stats take 30 minutes) and is half the work needed to be done.
    At 12 am I detect if there are any new members and upload them.
    In the afternoon the scripts run to update the subprofile stats which is another time consuming process. Finally the profiles get updated and
    at 15.30 the stats get uploaded (to reduce the n° of connections to the external database), so there we are with stats of 10am of the day before.
    After all the profiles have been updated, the competition stats get updated.
    In the evening the teamstats get parsed and at midnight uploaded to the server. So it takes some time before your stats are getting their way into the stats, but don't worry, they will get in.

    When my new server hp dl380 with 2x 2.8 xeon processor is installed, configured and its noise is reduced, the processes all will be done in the morning, so you get your stats in the morning, fresh and tasty! This is a matter of a few months...

    Large signatures do not help compensate for something else

  8. #8
    Famous Member
    Geregistreerd op
    Jan 2007
    Locatie
    Gullegem
    Leeftijd
    36
    Berichten
    902
    Rep Kracht
    25

    Standaard Re: ABC not in stats?

    oookkkkkééééééééééééééééééééééééééé
    now I understand!
    thx for the fast explanation m8!!!

  9. #9
    Super Moderator bigbee's Avatar
    Geregistreerd op
    Feb 2004
    Locatie
    www
    Leeftijd
    38
    Berichten
    2.926
    Rep Kracht
    34

    Standaard Re: ABC not in stats?

    You are welcome

    Large signatures do not help compensate for something else

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Berichting Regels

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •